stressvrije teambuildingdag.

Zorgeloze totaalervaring
Een teambuildingdag van Mindmanagement is niet zomaar een leuke dag vol doeltreffende activiteiten. Mijn team en ik zorgen voor een onvergetelijke totaalervaring die jouw team dichter dan ooit bij elkaar zal brengen! Van catering tot technische voorzieningen, wij zorgen voor alles! Zo kun jij je tijdens deze stressvrije dag volledig focussen op wat écht belangrijk is: Jouw topteam!

Op maat van jouw team

Verwacht geen persoonlijkheidsanalyses of andere tenenkrommend saaie sessies. Mijn team en ik zorgen voor een unieke, (inter)actieve mix van groepssessies, workshops en entertainment op maat van jouw organisatie en 100% volgens jouw wensen. Dit alles gewoon bij jou in het bedrijf of op een locatie naar keuze. 

Brein + creativiteit
Ikzelf ga met jouw team aan de slag om hen te laten voelen hoe verbazend eindeloos het menselijke geheugen en brein zijn. Niet enkel zullen jouw teamleden elkaar beter leren kennen, ze zullen elkaars verjaardag en andere verbindende weetjes nooit meer vergeten. 

Anthony Holt is dan weer een creatieve duizendpoot. Hij is de énige fulltime corporate illusionist in België en het is zijn missie om jou en je co-workers praktische tips en tools mee te geven die de creativiteit en "out-of-the-box-denken" een stevige boost zullen geven!

Anthony en ik kijken er naar uit om de gastheer te zijn van jullie volgende teambuildingdag!

Meer informatie of een ontmoeting inplannen?

Laat van je horen
!

+32 (0)485 12 98 47

instagram-icoon.png
youtube-icoon.png

Welk aanbod wil je bekijken?

© 2020 Silverpolis BVBA - Mindmanagement.be